Betaalmogelijkheden

Op de website van Klikoombouw.nl zijn er verschillende mogelijkheden om een bestelling te betalen. Op deze pagina vindt je een overzicht met daarop alle diverse betaalmethodes:

iDEAL
De meest gebruikte betaalmethode in Nederland is die van iDEAL. Met iDEAL kun je eenvoudig betalen met iedere Nederlandse bank: ABN AMRO Bank, ASN Bank, bunq, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

iDEAL is voor iedereen te gebruiken die beschikt over internetbankieren. Door te betalen met iDEAL zorg je ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk wordt betaald waardoor hij meteen verwerkt en verzonden kan worden. Aan de betaalmethode iDEAL zitten geen kosten verbonden.

Creditcard VISA & Mastercard
Je kunt bij Klikoombouw.nl betalen met via creditcard. Zodra de creditcardgegevens zijn gecontroleerd zal de bestelling worden doorgevoerd in ons systeem. De creditcardgegevens worden door Klikoombouw.nl altijd beveiligd waardoor er veilig betaald kan worden met een creditcard. De betaalmethode Creditcard VISA & Mastercard is geheel gratis.

PayPal
Wanneer je de bankpas niet bij de hand hebt is PayPal een betrouwbaar alternatief om de bestelling mee te betalen. Met PayPal zorg je voor een snelle afhandeling van de betaling waardoor de bestelling snel kan worden verstuurd.

Via PayPal kun je veilig en betrouwbaar betalen. Wanneer je kiest voor PayPal als betaalmethode betaal je geen extra kosten.

Bancontact(België)
Wil je vanuit België een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig met de online betaalmogelijkheid van Bancontact. Met Bancontact kun je vanuit België snel en veilig betalen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bankoverschrijving Betalen via bankoverschrijving is ideaal voor mensen die nog geen gebruik maken van internetbankieren of een creditcard. Wanneer je wilt betalen via bakoverschrijving kun je dit aanklikken bij de betaalmethodes. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin het rekeningnummer en het daar bijhorende betalingskenmerk.

Let op: wanneer je een bestelling plaatst via bankoverschrijving zal de levertijd vaak toenemen met 1 a 3 werkdagen. Zodra de betaling is ontvangen met het daarbij horende betalingskenmerk zal de bestelling direct worden verstuurd.

Indien je verder nog vragen hebt over alle betaalmethode op Kliko Ombouw.nl kun je contact opnemen met de klantenservice van klikoombouw.nl.