Klantenservice

Heeft u vragen over een kliko ombouw? Of heeft u misschien een vraag over uw bestelling? Mocht het antwoord niet hieronder bij de ‘veelgestelde vragen’ staan dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Vanzelfsprekend zijn wij ook bereikbaar via telefoon of per email. Onze klantenservice staat op werkdagen voor u klaar van 08.30 tot 18.00uur: info@klikoombouw.nl

Adres

Kliko Ombouw.nl is onderdeel van Goose Online:

Koolzaadpad 7 (Geen bezoekadres)
5632 KK Eindhoven

Kvk: 67805809
Btw-nummer: NL200805903B01Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een kliko ombouw?

Uw bestelling wordt binnen twee weken op het door u aangegeven adres afgeleverd.

Waarom worden er verzendkosten in rekening gebracht?

Een kliko ombouw zit in een groot pakket. Dit pakket kan niet mee met een gewone bezorgdienst en wordt als vracht behandeld. Voor het verzenden hiervan worden aparte tarieven gerekend.

Kan ik een kliko ombouw afhalen?

Helaas is dit niet mogelijk.

Garantievoorwaarden

Vanuit de leverancier wordt er minimaal 6 maanden garantie gegeven, met uitzondering op draaiende delen, gedurende 6 maanden na aankoop cq afleverdatum.

Onderhoud

Voor een lange levensduur wordt er geadviseerd om de kliko ombouw na montage gelijk nogmaals in de olie te zetten, voor een goede bescherming. En dit te herhalen na gelang noodzakelijk is. (1 a 2 keer per jaar).

Ik wil graag mijn bestelling retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@klikoombouw.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! Een kliko ombouw die door u al is geassembleerd kan niet meer geretourneerd worden.

Waar kan ik een klacht indienen?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@klikoombouw.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Contactformulier