Alle 5 resultaten

379.95
119.95
187.95
379.95
229.95

Containerberging

Wil jij die lelijke containers de tuin uit werken op een mooie manier? Dan is een containerberging de ideale oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in de mooiste containerberging hout en containerberging dubbel. Natuurlijk beschikken we ook over de enkele containerberging.

Reden voor een Containerberging

Veel mensen kopen een containerberging voor 3 containers om van de lelijke containers en kliko's af te komen. Met een containerberging hout werk je de containers op een mooie natuurlijke wijze weg uit de tuin. Voordeel hiervan is dat je weer op een prettige manier buiten kan zitten zonder je te storen aan de containers met zijn lelijke kleuren. Ook wordt ervoor gezorgd dat de stank van de containers verminderd. Door deze voordelen wordt een containerberging steeds populairder in Nederland.

Containerberging Dubbel

De meest populaire is de containerberging is de containerberging voor 3 containers. Dit komt doordat de meeste gemeentes in Nederland beschikken over drie verschillende soorten containers. De container ombouw die het meest wordt verkocht is de hardhouten containerberging dubbel. Wij hebben verschillende ombouwen in verschillende soorten maten, dus niet alleen de enkele uitvoering maar ook een dubbele containerberging. Iedere containerberging heeft plaats voor containers tot en met 240 liter. Hierin kunnen dus alle containers van iedere gemeente in. Deze zijn vaak in de Kliko Ombouw Aanbieding.

Houten Containerberging

Wij hebben het mooiste assortiment als het aankomt op houten containerberging. Ook hebben we ze in verschillende prijsklasse. Van €119,95,- tot aan 369,95,-. Wel hebben wij er bewust voor gekozen om alleen maar gebruik te maken van kwaliteit soorten houten containerbergingen. Doordat de container ombouw erg duurzaam zijn hebben ze een uitstekende levensduur.

Daarnaast beschikt de dubbele containerberging over verschillende keurmerken. Zo beschikken onze houten containerberging over de Indonesian Legal Wood keurmerk en het FSC-keurmerk. De containerberging hardhout beschikt over een gasveerinstallatie. Dit houdt in dat je de containerberging gemakkelijk, met een klein tikje op de deksel, kan open maken. Hierdoor gooi je jouw afval met gemak weg in de houten containerberging.

Containerberging Kopen

Als je overtuigd bent en een hardhouten containerberging dubbel wilt kopen ben je bij ons aan het goede adres. Kliko Ombouw.nl is dé specialist op het gebied van containerberging hardhout. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Deze staan u graag te woord. Wij zullen met je meedenken en al je vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Mocht je toch geen vragen meer hebben bestel dan nu je Gardexo containerberging hout online. Wij bezorgen de containerberging op afspraak bij jouw thuis!