Alle 2 resultaten

187.95
379.95

Dubbele Kliko Ombouw

Een dubbele kliko ombouw is de oplossing om het meest lelijke object uit je tuin, de kliko, weg te werken. We zullen er allemaal over eens zijn dat de kliko het meest lelijk object in de tuin is. Vooral als jouw gemeente beschikt over een dubbele kliko. Vaak hebben de kliko’s de meest opvallend kleuren, hierdoor krijg je ze niet makkelijk van je netvlies wanneer je rustig in de tuin zit. Met een dubbele kliko ombouw zorg je ervoor dat je in één keer beide kliko’s op een fraaie manier wegwerkt en ervoor zorgt dat jouw tuin er perfect uit komt te zien.

Als je opzoek bent naar een dubbele container ombouw  ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een compact assortiment dat bestaat uit hoogstaande en duurzame kliko ombouwen. Alle container ombouw dubbel beschikken over verschillende keurmerken. Iedere dubbele kliko ombouw bestaat uit het beste kwaliteit. Er worden hoogstaande houtsoorten gebruikt zoals; grenenhout, vurenhout en hardhout.

Voordelen van een kliko ombouw dubbel

Je kliko’s wegwerken in een dubbele kliko ombouw zorgt voor verschillende voordelen. Met een kliko ombouw dubbel  zorg je ervoor dat je op een stijlvolle manier de kliko containers uit jouw tuin wegwerkt. Ook zorg je ervoor dat de stank van de kliko afneemt.

Met een dubbele klikokasttot je beschikking gooi je zonder extra moeite jouw afval weg. Doordat beide deksels aan elkaar worden bevestigd, kun je gemakkelijk jouw afval iedere keer weggooien. Ook haal je de kliko gemakkelijke uit de container ombouw dubbel, zo zet je de container iedere week gemakkelijk aan de straatkant. Met de bijgeleverde handleiding zet je de dubbele kliko ombouw makkelijk in elkaar.

Maten dubbele container ombouw
Een container ombouw dubbel biedt de mogelijkheid om twee kliko’s op te bergen. In de dubbele kliko ombouw kan 2x een kliko in tot 240 liter. Dit houdt in dat de kliko’s van iedere gemeente hierin passen.

Dubbele Kliko Ombouw kopen

Een dubbele container ombouw koopt je natuurlijk bij Kliko Ombouw.nl. De favoriete dubbele klikokast is bij uitstek de dubbele kliko ombouw hardhout. Wij bezorgen de kliko ombouw dubbel  persoonlijk bij jouw thuis. Hiervoor maken we eerst een telefonische afspraak. De dubbele kliko ombouw kan vanwege zijn gewicht en omvang niet vervoerd worden door reguliere postbezorgers zoals Post NL.

Overtuigd? Bestel direct een dubbele kliko ombouw!