Alle 5 resultaten

379.95
119.95
187.95
379.95
229.95

Houten Container Ombouw

Een houten container ombouw is de nieuwste tuintrend van dit jaar. Met de container ombouw werk je op een stijlvolle manier de lelijke containers weg uit jouw tuin. Als jij opzoek bent naar een houten container ombouw dan ben je bij Kliko Ombouw.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over drie verschillende houten container ombouw. Deze zijn er in de enkele uitvoering maar ook de dubbele uitvoering.

Voordelen van een houten container ombouw

Vind jij het ook altijd vervelend dat je hele tuin er pico bello uitziet maar dat de lelijke containers toch steeds je aandacht trekken? Wij geven je geen ongelijk. De kleuren van de plastic containers zijn vaak te opvallend. Sommige gemeentes beschikken over de mest afgrijselijke kleuren; geel, blauw, oranje, groen en zwart.

Met een houten container ombouw werk je de container op een mooie manier weg uit jouw voor- of achtertuin. Een ander voordeel is dat de stank van een container zal verminderen. Ook gooi je met hetzelfde gemak al jouw afval weg in de houten container ombouw. Dit komt doordat beide deksel aan elkaar worden bevestigd. De duurdere houten container ombouw hardhout beschikt zelfs over een gasveer. Hiermee maak je de container ombouw gemakkelijk open door een tikje op de deksel te geven.

Daarnaast haal je de container makkelijk uit de ombouw afvalcontainer door middel van het deurtje aan de voorkant. Sommige houten container ombouwen zijn aan de achterkant opgelaten zodat je de container er gemakkelijk uit kan rijden om deze vervolgens iedere week aan de straatkant te zetten zodat jouw gemeente de container kan legen.

Maten en soorten hout

Je hebt een houten container ombouw in verschillende soorten maten, soorten hout en voor enkele of een dubbele container ombouw. Wij hebben drie verschillende soorten houten container ombouw. Deze zijn gemaakt van grenenhout, vurenhout en hardhout. Het hout dat door Kliko Ombouw.nl wordt gebruikt bestaat strikt uit duurzaam hout. Dit is bewust gedaan voor een langere levensduur van de houten container ombouw. Zo hebben diverse houten container ombouw een keurmerk zoals het FSC-keurmerk of het Indonesian Legal Wood keurmerk. Doordat het gaat om duurzaam hout zal de containerberging een zeer lange levensduur hebben.

De maten van iedere houten container ombouw is verschillend. Dit staat per container ombouw beschreven op de productpagina’s.

Houten container ombouw bestellen

Kliko Ombouw.nl is de specialist in de verkoop van een mooie houten container ombouw. Wij hebben een compact assortiment dat bestaat uit houten container ombouw. Deze zijn gemaakt van de houtsoorten Geïmpregneerd grenenhout, onbehandeld vurenhout en onze favoriet hardhout. Wanneer je vragen hebt over het bestellen van de juiste container ombouw kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen ervoor zorgen dat al jouw vragen zo goed mogelijk worden beantwoord.

Tot slot kun je jouw nieuwe houten container ombouw ook gewoon online bestellen. Wij zorgen ervoor via een telefonische afspraak dat hij bij jouw thuis wordt geleverd. Bestel dus direct een houten container ombouw!