test
Alles op voorraad

Elke klikokast  is uit voorraad leverbaar

Klantenservice

Wij beantwoorden onze e-mails dagelijks

Maatwerk mogelijk

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Laagste prijs garantie

Bij Kliko ombouw.nl gegarandeerd de laagste prijs

Klikokast, kies hier uw model

Enkele ombouw

Geïmpregneerd grenen

Meer informatie
€119,95

Enkele ombouw

Onbehandeld vuren

Meer informatie
€149,95

Enkele ombouw

Hardhout

Meer informatie
€229,95

Dubbele ombouw

Geïmpregneerd grenen

Meer informatie
€189,95

Dubbele ombouw

Onbehandeld vuren

Meer informatie
€279,95

Dubbele ombouw

Hardhout

Meer informatie
€369,95

Klikokast

Je tuin ziet er bijna helemaal perfect uit. Toch irriteer je aan iets, de vieze kliko blijft met zijn afschuwelijke kleuren je aandacht trekken. Het aanschaffen van een klikokast is de ideale oplossing om de kliko op een mooie manier uit het zich te krijgen.

Klikokast kopen?

Bij Kliko Ombouw.nl bent u aan het goede adres als u een klikokast wilt kopen. Wij hebben een compact assortiment dat bestaat uit hoge kwaliteit klikokasten. We hebben klikokasten voor enkele kliko’s en dubbele klikokasten. Alle klikokasten zijn gemaakt van kwaliteit hout zoals; grenenhout, vurenhout en hardhout. Een containerberging is altijd gemaakt van het duurzaamste hout. Hierdoor heeft de klikokast een zeer lange levensduur.

Voordelen klikokast

Een klikokast aanschaffen brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt een klikokast ervoor dat de kliko op een mooie manier wordt weggewerkt in uw tuin. Daarnaast neemt de geur van een stinkende kliko af.

Met een klikokast gooit u met hetzelfde gemak uw afval weg. Dit komt doordat beide deksels aan elkaar worden bevestigd. Ook kunt u de klikokast er gemakkelijk uitrijden. Doordat er bij verschillende kliko ombouw een deur aan de voorkant is bevestigd, kunt u de kliko er gemakkelijk uitrijden om aan de straatkant te zetten. Zelf zet u de klikokast gemakkelijk in elkaar met onze handleiding.

Een goede klikokast koopt u bij Kliko Ombouw.nl. Wij bezorgen de klikokasten bij u thuis, en we zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!

De waardering van www.klikoombouw.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3 reviews.