Alle 5 resultaten

379.95
119.95
187.95
379.95
229.95

Klikokast

Je tuin ziet er bijna helemaal perfect uit. Toch irriteer je aan iets, de vieze kliko blijft met zijn afschuwelijke kleuren je aandacht trekken. Het aanschaffen van een klikokast is de ideale oplossing om de kliko op een mooie manier uit het zich te krijgen.

Houten Klikokast kopen?

Bij Kliko Ombouw.nl bent je aan het juiste adres als je een houten klikokast wilt kopen. Wij hebben een compact assortiment dat bestaat uit hoge kwaliteit klikokasten. Zo hebben wij een klikokast voor een enkele kliko, maar bieden wij ook klikokasten aan voor 2 of zelfs 3 kliko's.

Iedere klikokast is gemaakt van hoge kwaliteit hout zoals; grenenhout, vurenhout of hardhout. Hiernaast is er ook zorgvuldig gebruik gemaakt van duurzaam hout waardoor de klikokast beschikt over een zeer lange levensduur.

Voordelen klikokast

Een klikokast dubbel aanschaffen brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt een dubbele klikokast ervoor dat de kliko op een mooie manier wordt weggewerkt in je tuin. Hiervoor hoef je jezelf dus nooit meer te ergeren aan de lelijke kleuren van de container. Ook zal de geur afnemen wanneer je de kliko's in een kliko ombouw plaatst.

Wanneer je denkt dat je met een klikokast het afval moeilijker weggooit, dan heb je het mis! Met een kliko ombouw of klikokast gooit je met hetzelfde gemak je afval weg. Dit komt doordat beide deksels aan elkaar worden bevestigd. Hierdoor zal de deksel van de kliko automatisch opengaan wanneer je de deksel van bijvoorbeeld de klikokast dubbel opendoet.
Hiernaast kun je de kliko er gemakkelijk uitrijden. Doordat er bij verschillende uitvoeringen een deur aan de voorkant is bevestigd, kun je de kliko er gemakkelijk uitrijden om bijvoorbeeld iedere week netjes aan de straatkant te zetten. Zelf zet je de houten klikokast gemakkelijk in elkaar met de handleiding die bij de klikokast wordt geleverd.

Een dubbele klikokast koopt u bij Kliko Ombouw.nl. Wij bezorgen de klikokast bij jouw thuis, en we zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent!