Alle 5 resultaten

379.95
119.95
187.95
379.95
229.95

Ombouw Afvalcontainer

Een afvalcontainer blijft toch altijd het lelijkste object in de tuin. Met zijn afschuwelijke kleuren valt je oog er gemakkelijk op. Gelukkig is er tegenwoordig een mooie oplossing namelijk een ombouw afvalcontainer. Een afvalcontainer opbergen zorgt ervoor dat jouw tuin er perfect uit komt te zien. Daarnaast is een houten afvalcontainer ombouw een perfecte toevoeging aan je tuin!Wanneer je opzoek bent naar een ombouw afvalcontainer ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben een compact assortiment dat bestaat uit hoge kwaliteit opbergbox voor afvalcontainer. Onze ombouwen beschikken over verschillende keurmerken en zijn volledig gemaakt van fair trade hout. Alle houten ombouw voor afvalcontainer zijn gemaakt van het beste hout zoals; grenenhout, vurenhout en hardhout.

Voordelen Ombouw Afvalcontainer

Het kopen van een ombouw afvalcontainer brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt een opbergbox voor afvalcontainer ervoor je op een stijlvolle manier de afvalcontainer wegwerkt uit jouw tuin. Daarnaast zorgt een afval container ombouw ervoor dat de geur van een stinkende afvalcontainer afneemt.Met een ombouw afvalcontainer gooi je met hetzelfde gemak jouw afval weg. Dit komt namelijk doordat beide deksels aan elkaar worden bevestigd. Daarnaast kun je de afvalcontainer er eenvoudig uitrijden om deze iedere week weer aan de straatkant te zetten. Met de bijgeleverde handleiding zet je de ombouw afvalcontainer makkelijk in elkaar.

Enkele of een Dubbele Afvalcontainer Ombouw

Ben jij opzoek naar een enkele- of een dubbele afvalcontainer ombouw? Een houten ombouw voor afvalcontainer heb je al in een enkele- en dubbele variant. De afmetingen van een ombouw afvalcontainer zijn verschillend. Een enkele afval container ombouw is geschikt voor 1 afvalcontainer tot 240 liter. Voor een dubbele kliko ombouw kun je dus 2 afvalcontainers kwijt tot 240 liter per stuk.

Afvalcontainer Ombouw kopen

Een afvalcontainer opbergen doe je natuurlijk met een kwalitatieve container ombouw van Klikoombouw.nl. Wij bezorgen de afvalcontainer ombouw persoonlijk bij jouw thuis. Dit doen we door eerst telefonisch een afspraak te maken. De ombouw afvalcontainer wordt namelijk apart vervoerd en kan niet worden geleverd door bijvoorbeeld PostNL.